Management- & Bedrijfsadviesbureau L. van der Spek Zadelmakerstraat 3| 2984 CC Ridderkerk| tel.: 0180-487884 | info@lvdspek.nl

"Kosten doet het niets..."

Onderstaand treft u een beknopt overzicht van onze diensten. De meeste hiervan kunnen wij u tegen een all-in prijs aanbieden. Zaken als correspondentie en besprekingen, al dan niet telefonisch, worden bij ons niet extra berekend.

Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent, en komt u niet voor onaangename verassingen te staan.

Een declaratievoorstel wordt u na een vrijblijvend intake gesprek voorgelegd. Neem daarom nu contact op met 010 - 293 7788 of stuur een e-mail om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Want kosten doet het niets, en wie weet wat het u oplevert...

FinanciŽle administratie

Bij ons kunt u terecht voor uw gehele administratie, waaronder het periodiek verwerken van de cijfers, het periodiek verstrekken van resultaatoverzichten, het opstellen van de jaarstukken, etc.

Fiscale aangiften

Naast de standaard omzet- en loonbelasting aangiften, dienen wij ook voor u de aangifte vennootschapsbelasting in en uw inkomstenbelasting als ondernemer en desgewenst zelfs die van uw partner, kinderen en medewerkers.

Wilt u ook alles in ťťn keer goed geregeld hebben?