Management- & Bedrijfsadviesbureau L. van der Spek Zadelmakerstraat 3| 2984 CC Ridderkerk| tel.: 0180-487884| info@lvdspek.nl

Adviezen

Management- & Bedrijfsadviesbureau L. van der Spek is niet alleen een erkend administratiekantoor, maar tevens gespecialiseerd in het verstrekken van adviezen.

Wij adviseren ondernemers en diens ondernemingen bij het nemen van vaak lastige en/of ingrijpende beslissingen. Staat u op het punt zo'n beslissing te nemen? Wij ondersteunen u graag!

Startende ondernemingen

Meer dan 50% van startende ondernemingen redt het niet langer dan 1 jaar. Ondeskundig advies is hier vaak debet aan.

Wij begeleiden en adviseren u van A tot Z bij het opstarten van uw onderneming. Wij helpen u onder andere met het uitwerken van uw idee, het kiezen van een rechtsvorm en het verkrijgen van een financiering. Wilt u goed geÔnformeerd aan dit nieuwe avontuur beginnen? Onze adviezen zullen van toegevoegde waarde zijn!

Financieringen & investeringen

Bent u van plan een onderneming te starten of naar een hoger niveau te tillen? Dan heeft u waarschijnlijk een financiering nodig. Maar vandaag de dag is het niet eenvoudig een en ander rond te krijgen.

Wij kunnen u helpen met het voeren van de besprekingen, het opstellen van rapporten en het verstrekken van cijfers opdat u met de juiste financiering uw plannen kunt uitvoeren.

Aan- & verkopen van panden of bedrijven

Indien u voornemens bent een onderneming of pand aan te schaffen of wellicht uw eigen bedrijf of pand te verkopen kunnen wij u helpen via ons netwerk geschikte targets te vinden. Tevens bieden wij ondersteuning bij het maken van uw keuze door cijfers van de onderneming en waarde van het pand te beoordelen. Hoogstwaarschijnlijk kunnen wij u meer zekerheid bieden bij deze vaak lastige keuzes.

WIST U DAT...

Vele (startende) ondernemers denken dat een besloten vennootschap de juiste rechtsvorm is voor hun bedrijf.

Een B.V. brengt echter ook vele extra financiŽle en administratieve lasten met zich mee, en is daarom lang niet altijd de beste oplossing.

Laat u zich bij ons adviseren over de voor- en nadelen van verscheidene rechtsvormen.