Management- & Bedrijfsadviesbureau L. van der Spek Zadelmakerstraat 3| 2984 CC Ridderkerk| tel.: 0180-487884| info@lvdspek.nl

FinanciŽle administratie

Natuurlijk verwerken wij periodiek de administratie voor u. Maar daar houdt het niet bij op. Per periode ontvangt u van ons ook overzichtelijke en representatieve resultaatoverzichten, waarbij wij u op de hoogte brengen van de stand van zaken. Indien gewenst, begeleidt met heldere adviezen over eventuele verbeter- of aandachtspunten. Bij ons bent u altijd op de hoogte van de stand van zaken van uw onderneming.

Administratie verwerking

Uw administratie wordt periodiek door ons verwerkt. Dit kan per jaar, per kwartaal of zelfs per maand, afhankelijk van uw wensen en de periodieke aangifte omzetbelasting.

De administratie kan bij ons op het kantoor verzorgd worden, of indien gewenst zelfs bij u op de zaak. Dit bespaart u een hoop tijd.

Resultaatoverzichten

Zoals aangegeven ontvangt u van ons periodiek een resultaatoverzicht met een winstvergelijking over de afgelopen jaren. Zo heeft u altijd een duidelijk overzicht van de stand van zaken en kunt u tijdig en adequaat reageren.

Jaarstukken

Aan het eind van het jaar verzorgen wij uw jaarrekening. Naar aanleiding van de stukken, verzorgen wij ook uw inkomsten- en eventuele vennootschapsbelasting aangiften. Uiteraard worden de uiteindelijke cijfers met u besproken.

Bij ons bent u altijd op de hoogte van uw stand van zaken

Vraagt u zich wel eens af hoe het uw onderneming vergaat? Maakt u momenteel eigenlijk wel winst? En gaat het beter of minder goed dan vorig jaar?

Bij ons bent u altijd op de hoogte van de stand van zaken.

Indien u ook graag periodiek overzichtelijke en vooral representatieve resultaatoverzichten ontvangt, neemt u dan eens contact met ons op via e-mail info@lvdspek.nl of telefoon 0180-487884. Wij staan u graag te woord.