Management- & Bedrijfsadviesbureau L. van der Spek Zadelmakerstraat 3| 2984 CC Ridderkerk| tel.: 0180-487884 | info@lvdspek.nl

Fiscale aangiften

Op basis van de door ons verwerkte administratie en bij ons aanwezige stukken, dienen wij alle fiscale aangiften voor u in.

Omzet- en loonbelasting

Allereerst verzorgen wij natuurlijk voor u de periodieke omzet- en loonbelastingaangiften. Op basis van de door ons verwerkte administratie en lonen wordt de hoogte van de aangifte bepaald en op tijd naar u gestuurd. Door onze accuratesse en representatieve cijfers komt u aan het eind van de rit nooit voor onaangename verassingen te staan.

Inkomstenbelasting

Tevens verzorgen wij voor u, uw inkomstenbelasting aangifte als ondernemer zijnde op basis van de bij ons aanwezige stukken. Maar op verzoek verzorgen wij natuurlijk ook de aangifte van uw partner en kinderen. U ontvangt van ons een persoonlijk rapport met daarin de aangegeven belasting en de door u te verwachten aanslagen.

Vennootschapsbelasting

Indien van toepassing dienen wij op basis van de jaarstukken, de aangifte vennootschapsbelasting in. Ook hiervan ontvangt u een rapport met de te verwachten aanslagen.

Overige aangiften

Naast bovenstaande, gebruikelijke fiscale aangifte, verzorgen wij ook alle overige aangiften zoals bijvoorbeeld de dividendbelasting.

Bij ons hoeft u nooit zelf een aangifte in te vullen