Management- & Bedrijfsadviesbureau L. van der Spek Zadelmakerstraat 3|2984 CC Ridderkerk| tel.: 0180-487884 | info@lvdspek.nl

Klaar terwijl u wacht!

Bent u het ook beu om elk jaar weer bij uw inkomstenbelastingaangifte in de omslachtige en ingewikkelde belastingmaterie te duiken? Of denkt u wel eens: Heb ik alle fiscale mogelijkheden wel goed benut?


Maakt u dan bij ons een afspraak om uw aangifte inkomstenbelasting te laten verzorgen. Met meer dan 20 jaar ervaring dienen wij uw aangifte professioneel en snel in.


U hoeft natuurlijk niet persť persoonlijk langs te komen voor uw aangifte, u kunt de gegevens ook gewoon opsturen of via internet aan ons doorgeven. Wij zorgen dan dat de aangifte ingediend wordt. Uiteraard ontvangt u van ons een rapport van de aangifte en de te verwachten aanslagen.


Een standaard aangifte wordt verzorgd vanaf 50 euro excl. BTW en vanaf 75 euro excl. BTW indien u een fiscale partner heeft. Een klein bedrag voor iets dat u een hoop tijd en geld bespaart!

TIP!

Indien u in de afgelopen jaren een sterk schommelend inkomen heeft genoten (misschien bent u net begonnen met werken, of heeft u een jaartje thuis gezeten) dan is het vaak voordelig om over deze jaren te "middelen".

Zo bespaart u vaak honderden euro's aan belastingen!

Neemt u voor advies hierover en andere zaken gerust even contact met ons op via e-mail info@lvdspek.nl of telefoon 0180-487884. Wij staan u graag te woord.